Kiedy zmniejszasz plan cenowy do planu START, pojawia się sytuacja, w której masz aktywną funkcję SKRZYNKA, która nie jest dostępna w tym planie. Dlatego konieczne jest dezaktywowanie tej funkcji.
Aby dezaktywować SKRZYNKĘ, każdy użytkownik musi wyłączyć ją w swoich ustawieniach użytkownika. Użytkownik klika na swoje imię w prawym górnym rogu » Mój profil » Ustawienia poczty. Najpierw należy Zatrzymać synchronizację a następnie kliknąć czerwony przycisk Usuń konto. Następnie wystarczy potwierdzić wyskakujące ostrzeżenia dotyczące konsekwencji wyłączenia SKRZYNKI, a funkcja zostanie dezaktywowana. Gdy SKRZYNKA zostanie dezaktywowana dla wszystkich kont użytkowników, możesz przejść do przejścia na plan cenowy START.
Ważne : Po wyłączeniu SKRZYNKI, tylko przekazywane e-maile pozostaną w Raynet. Wszystkie inne e-maile z CRM znikną i będą mogły być znalezione tylko w Twoim domyślnym kliencie poczty.